Nieuwste bioscoop komt in 2021 in Lelystad, Nederland

Artikel gepubliceerd op 3 juli 2020

Een mooie, veelbelovende ontwikkeling waar ik met trots aan heb mogen bijdragen. In 2017 was mij al verzocht om vanuit Jordi Wientjes Solutions bv een haalbaarheidsstudie te maken voor de mogelijke ontwikkeling van een nieuwe bioscoop in Lelystad. De uitkomst daarvan onderschreef het potentieel!

Op verzoek van Focus Urban Development heb ik vanaf 2018 vanuit W-Solutions dit plan verder uitgewerkt met daarin onder meer de marktvoorwaarden en een overzicht van de partijen uit de Nederlandse bioscoopmarkt die voor deze stad in aanmerking zouden komen. Aansluitend hebben wij gezamenlijk gesprekken en onderhandelingen gevoerd om overeenstemming te verkrijgen om de beste exploitant te vinden voor deze locatie. De bioscoop maakt overigens onderdeel uit van een groter project met daarin ook woningen en andere commerciële ruimtes.

Met trots kunnen we stellen dat met de komst van de familie Kok uit Harderwijk naar Lelystad wij een ijzersterke exploitant hebben gevonden. Sinds 2016 exploiteren zij hun KOK Experience in Harderwijk met verve! Hierin zijn onder meer een bioscoop, restaurant, lasergame, speelparadijs en escaperoom gevestigd. Een familiebedrijf pur sang waar gastvrijheid en kwaliteit hand-in-hand gaan.

Ik dank Paul Evers en Ad van den Berg van Focus Urban Development bv voor deze mooie opdracht en de familie Kok voor het vertrouwen dat zij in mij gesteld hebben. Ook feliciteer ik graag de gehele familie Kok met deze mooie nieuwe locatie en uitdaging!

En inwoners van Lelystad en omstreken, u boft …. U krijgt een magnifieke bioscoop en restaurant in uw stad!

Presentatie

Impressie