Hospitality management

levert meer op met W-Solutions

Hospitality management staat centraal in bedrijven in de leisure branche. Maar lukt het u ook uw bedrijf zo te optimaliseren dat u bereikt wat u wilt bereiken? Bij W-Solutions vindt u hospitality experts met jarenlange ervaring in uw branche. Wij signaleren de aandachtspunten in uw bedrijf en geven u inzicht via onze WS Scan. En als u dat wilt, voeren we de veranderingen door zodat er verbetering ontstaat. Want goed geïmplementeerd hospitality management  levert ook uw bedrijf meer op.

Van advies tot en met realisatie

Van advies tot en met realisatie, dat mag u van W-Solutions verwachten. Wij stoppen namelijk niet bij een plan van aanpak, dan pakken wij juist het liefst door. Zo helpen wij u uw doelen te bereiken. Wilt u liever eerst die doelen bepalen? Of de visie van uw bedrijf scherp stellen? Dan kan dat ook. Wij zijn er voor u met bedrijfsadvies om inzicht te creëren, met interim-management om de concrete verbeteracties uit te voeren maar ook met coaching. Dan helpen we u verder zodat u kunt doen wat nodig is. U bepaalt waarmee wij u van dienst zijn.

Interim-management: full concept en persoonlijk

Met interim-management bent u bij W-Solutions verzekerd van een persoonlijke aanpak waarbij we alle facetten van uw bedrijf analyseren, full concept dus. Wij zien al snel waar de aandachtspunten zijn; van de bedrijfsprocessen tot de inrichting van de locatie maar ook de medewerkers, hun trainingen, de customer journey de cijfers en veel meer. Die analyse geeft inzicht en concrete plannen tot verbetering.

Horeca, bioscoop en andere opdrachtgevers

Die concrete plannen voeren we ook uit. Ook dat is full concept bij W-Solutions. Van idee tot en met de realisatie dus waarbij we elk detail meenemen en onorthodoxe ideeën omarmen. Dat doen we voor diverse opdrachtgevers zoals horecabedrijven, bioscoopketens en leveranciers en organisaties in de entertainment- en vrijetijdsindustrie. Gericht op het ondernemerschap in deze branches brengen we bedrijven verder en maken we de mensen daarin sterker.

WS Scan: van to do tot gedaan

De WS Scan is een praktische en realistische business-scan die wij voor uw onderneming uitvoeren. Geen wollig plan vol vage oneliners maar een heldere analyse waarin we de verbeterpunten benoemen en daar concrete acties aan verbinden. Deze scan is het startpunt, voor ons als wij de veranderingen doorvoeren of voor u als wij u daarbij coachen.

Laten we kennismaken!

Wilt u ook een organisatie waarin het hospitality management u verder brengt en u daarmee meer bereikt? Dan helpen wij u daarvoor graag aan nieuwe inzichten en met concrete ondersteuning. Laten we eens vrijblijvend kennismaken. Neemt u contact met ons op?