Artikel gepubliceerd op 11 maart 2021

Succesvol 2e webinar The Big Picture (Cinema Advisers) Ltd

Over de bioscoopmarkt en consumenten vertrouwen

Het tweede webinar van The Big Picture (Cinema Advisers) Ltd, ‘Cinema’s – zijn zij nog rendabel?’ vond plaats op 10 maart jl. En net als het eerste webinar werd ook deze enthousiast ontvangen!

Internationaal

Als host ontving ik de 6 sprekers die het webinar invulden voor deelnemers uit de vastgoedsector zoals vastgoedeigenaren, beheerders, ontwikkelaars, investeerders maar ook gemeenten en architecten. Niet alleen de sprekers waren een divers, internationaal gezelschap, ook de aanwezigen kwamen uit meerdere landen waaronder ook België, Engeland en Amerika.

Visies vanuit meerdere invalshoeken

Tijdens het webinar werden vanuit verschillende invalshoeken de huidige stand van zaken in de bioscoop- en filmindustrie besproken en gaven alle sprekers hun visie op de toekomst. Juist door het gemêleerde gezelschap met sprekers uit onder meer de filmdistributie, reclame en marketing, retail en winkelcentra en nieuwe bioscoopontwerpen, ontstond er een breed spectrum waarbinnen het thema veelzijdig belicht werd. De sprekers van deze sessie waren:

 • Rob Arthur

  Director The Big Picture (Cinema Advsiers) Ltd

 • David Hancock

  Director Cinema bij Omdia

 • Hajo Binsbergen

  Managing director bij Warner Bros Picture International Holland

 • Brigit Gerritse

  Directeur bij de Nederlandse Raad voor Winkelcentra

 • Marlene Wickel

  Managing director van Jean Mineur Mediavision

 • Theresa English principal and Mike Cummings

  Principal en Sr Principal van TK architects USA

Wordt vervolgd!

Net als het eerdere webinar werd ook deze weer enthousiast ontvangen. Het laat zien dat er veel behoefte is aan het samenkomen en kennis en inzichten delen over deze interessante markt. We zijn dan ook vast van plan om deze reeks een vervolg te geven met een derde webinar!

Online meeting voor betrokkenen bij ontwikkeling en realisatie van bioscopen

Dit webinar was de tweede in een reeks die speciaal georganiseerd wordt voor onder meer property owners, assetmanagers, ontwikkelaars, investeerders, lokale overheden en architecten die betrokken zijn bij of interesse hebben in de ontwikkeling en realisatie van bioscopen, al dan niet in combinatie met leisure en retail, binnen stedelijke gebieden.

Ook interesse? Meld u nu aan!

Bent u ook geïnteresseerd in de bioscoopmarkt en hoe deze zich voorbereidt op de toekomst? Als u ook in een van de eerder genoemde sectoren actief bent, dan bent u van harte welkom om het volgende webinar bij te wonen. Meld u zich alvast bij mij aan en ik zorg dat u op tijd een uitnodiging voor de volgende sessie ontvangt.

 • Getoonde foto impressie van een nieuw bioscoopconcept is eigendom van TK Architects International, Inc. uit Kansas City, Missouri – Gepresenteerd tijdens de 2de webinar van the big picture (cinema advisers) ltd. in maart 2021.