Cinema Management

Voor een rendabele en optimale exploitatie van bioscopen en theaters

In een bioscoop draait het om meer dan de film alleen. Het gaat om de gasten, hun beleving en een dynamisch team dat dit achter de schermen mogelijk maakt. Voor theaters geldt het niet anders. Een optimale exploitatie dus waardoor het bedrijf rendabel wordt. Wij helpen u dit mogelijk te maken. Met cinema advies, van concept tot en met realisatie en bedrijfsvoering. Jordi Wientjes is daarvoor uw adviseur namens The Big Picture.

Wereldwijde expertise en impact met The Big Picture Cinema Advisers

Al vanaf 2017 werkt Jordi Wientjes als senior consultant succesvol samen met The Big Picture Advisers Ltd,
gevestigd in het Verenigd Koninkrijk (Londen). En sinds 2020 is hij associate consultant van deze ervaren, internationale partij. Met zijn unieke ervaring in cinema en hospitality weet Jordi servicegerichtheid en rendabele businessmodellen uitstekend te combineren. Diverse succesvolle bedrijven in binnen- en buitenland zijn daar het bewijs van. Dankzij de samenwerking met The Big Picture staan niet alleen zijn expertise maar ook de internationale slagkracht en impact van dit gerenommeerde bedrijf tot uw beschikking.

Ontwikkeling, verbetering en/of realisatie

The Big Picture staat wereldwijd bekend als dé expert in cinema en leisure. Met een internationaal team van
specialisten en deskundige adviseurs helpen we locaties, bedrijven en overheden in de ontwikkeling, verbetering en/of realisatie van de exploitatie van bioscopen en theaters. Een bron van ervaring en kennis, en nu via Jordi Wientjes ook toegankelijk voor grote, ambitieuze projecten in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Betere bedrijfsresultaten; met strategische en operationele ondersteuning

Voor betere bedrijfsresultaten is uitstekend bioscoopmanagement een vereiste. Of het nu een nieuwe of  bestaande locatie betreft, wij helpen u daarbij. Door het beoordelen van de haalbaarheid en levensvatbaarheid van uw plannen, het benoemen van de verbeterpunten of het ontwikkelen van haalbaarheidsplannen. Maar ook de operationele uitvoering van verbeterplannen heeft onze aandacht. Wij zijn er om de veranderingen te helpen invoeren of we coachen u als u ze zelf implementeert.

Expert in hospitality en leisure

Als expert in hospitality en leisure is Jordi Wientjes dé specialist die weet wat nodig is om een bioscoop of theater (weer) goed te laten draaien. Hij is betrokken geweest bij alle grote bioscoopketens in Nederland en heeft jarenlange (inter)nationale ervaring met de conceptontwikkeling van nieuwe bioscopen en theaters maar ook met de exploitatie en aansturing ervan en heeft transities begeleid in cinemaland, haalbaarheidsstudies uitgevoerd en verbeterprojecten gedaan. Kortom, elk facet van cinema management is hem bekend.

Nationaal en internationaal aantoonbare resultaten

Met Jordi als uw adviseur kiest u voor een persoonlijke aanpak van een expert die al jarenlang in de leisure-industrie verbeteringen realiseert door service en rendement uitstekend te laten samenwerken. Zijn voortvarende werkwijze en onderscheidende voorstellen hebben aantoonbare resultaten behaald voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Laten we kennismaken

Wilt u weten of een bioscoop of theater ook voor uw locatie een aantrekkelijke optie is? Of hoe uw
leisure-bedrijf wel rendabel kan zijn? Laten we dan kennismaken. Neemt u contact op voor een afspraak?