Consultancy & Coaching

zodat u als ondernemer weer tijd aan de juiste zaken besteedt

Meer bereiken, nieuwe mogelijkheden ontdekken of een nieuwe visie ontwikkelen. Het hoort bij het ondernemerschap maar het verdwijnt soms in de drukte van de dag. Met coaching en consultancy van W-Solutions helpen wij u tijd te besteden aan de juiste dingen. Zodat u weer beter gaat ondernemen en betere resultaten boekt.

Van concept t/m implementatie

Belangrijk voor goed ondernemerschap is richting. Een visie waar het bedrijf naartoe moet. Dat is er vaak wel bij de start, maar ontwikkelingen in de markt en het eigen bedrijf vragen om continue bijsturing. En daar wordt niet altijd tijd voor vrijgemaakt. Logisch, maar niet rendabel. Vandaar dat wij dat doen. Met een bedrijfsplan en een uitgewerkte visie. Van concept tot en met implementatie coachen en adviseren wij ondernemers om ze te helpen hun doelen te bereiken.

Wat is uw ambitie?

Als coach zijn wij er voor u, als uw sparringpartner. Met een eerlijke, praktische benadering en een luisterend oor brengen we focus aan in uw drijfveren en helpen we uw ambitie weer duidelijk te maken. Of samen vorm te geven als dat nodig is. We dagen u uit en helpen u een strategie te bepalen met daarin de te nemen acties. Daarin nemen we uw gehele scope mee; van aandeelhouders en andere stakeholders tot en met het management en de medewerkers in uw organisatie. Kortom, we zetten u aan het werk maar zijn er altijd als u van gedachten wilt wisselen, advies nodig heeft of voor een ander, fris idee.

Alleen coaching? Of ook uitvoering?

Met coaching helpen we u uw ambitie vorm te geven, focus aan te brengen of een nieuwe koers in te zetten. Wat u maar nodig heeft. Wij maken het mogelijk dat u dit doet. En is de uitvoering teveel? Dan kunt u ons daar ook voor inschakelen. Als interim-manager realiseren wij regelmatig verbeterprojecten voor bedrijven in de leisure branche. Iets wat we ook graag voor u doen als u er niet zelf aan toekomt.

Excelleren en bedrijfsresultaten maximaliseren

De basis van W-Solutions ligt in de bedrijfsvoering en hospitality. Jarenlange expertise in de leisure-branche heeft van ons vakmensen gemaakt die ondernemers helpen te excelleren en hun bedrijfsresultaten te maximaliseren. Dat doen we voor onze opdrachtgevers in het hotelwezen, vakantieparken, zalencentra en bioscopen maar ook in de retail.

Laten we kennismaken!

Met coaching en consultancy leveren we maatwerk zodat we u en uw organisatie kunnen begeleiden naar het maximale resultaat. Hoe we dat voor u doen? Dat hangt af van uw vraag. Laten we daarom eens kennismaken. Mail of bel ons en we leren elkaar snel kennen.